Nopeat kalapuikot

15 minuuttia / 2 hengelle
Nopeat kalapuikot - Reseptit Saclà Finlandia

Valmistus

-Leikkaa fileet sopivan kokoisiksi annospaloiksi ja sivele ne kauttaaltaan Saclà pesto alla Rucola -pestokastikkeella.
-Pyöräytä fileet ensin kananmunassa ja sen jälkeen kuorruta ne korppujauhoilla.
-Paista kalapuikot valitsemassasi öljyssä ja tarjoile pestodipin kanssa. (Pestodippi: Lisää jogurttiin 3–4 teelusikallista Saclà-pestokastiketta ja purista joukkoon tuoretta sitruunaa. Anna vetäytyä jääkaapissa noin tunti.)
-Tarjoile sitruunanlohkojen kera ja koristele tuoreella korianterilla.

Vaihtoehtoisesti voit kokeilla dippiä myös tuoreiden vihannesten ja ranskanperunoiden kanssa tai voileivän päällä.

Ainesosat

  • 3 turskafilettä tai muuta vaalealihaista kalafilettä
  • 1 purkki (90 g) Saclà Pesto alla Rucola-pestokastiketta
  • 1 kananmuna kuorruttamiseen
  • korppujauhoja
  • sitruunalohkoja
  • 2 dl luonnonjogurttia
  • tuoretta korianteria koristeluun