

4
annosta
15
minuutit
Helppo
vaikeusasteAINESOSAT
2 purkkia Saclà Pesto alla Genovese 90g
1 leipä kotitekoista leipää
1 Apulian Burrata juusto 250g
100 g Saclà Sun kuivattuja tomaatteja
1 valkosipulinkynsi
Ekstra-neitsytoliiviöljy
Tuore basilika
Menetelmä
1 Leikkaa leipä noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi ja paahda viipaleet uunissa tai pannulla. Kun leipäviipaleet ovat kullanruskeita, hiero yläpinta valkosipulin kynsillä.
2 Lisää viipaleille Burrata-juusto ja aurinkokuivatut tomaatit pieniksi paloiksi leikattuina.
3 evitä teelusikallinen Saclà Pesto alla Genovesea jokaiselle leipäviipaleelle, kaada muutama tippa ekstra-neitsytoliiviöljyä ja koristele annos tuoreilla basilikanlehdillä.
4 Juomasuositus Bruschetan kanssa lasillinen raikasta Vermentino-viiniä.
Tarjoile ja nautti!

Menetelmä
1 Leikkaa leipä noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi ja paahda viipaleet uunissa tai pannulla. Kun leipäviipaleet ovat kullanruskeita, hiero yläpinta valkosipulin kynsillä.
2 Lisää viipaleille Burrata-juusto ja aurinkokuivatut tomaatit pieniksi paloiksi leikattuina.
3 evitä teelusikallinen Saclà Pesto alla Genovesea jokaiselle leipäviipaleelle, kaada muutama tippa ekstra-neitsytoliiviöljyä ja koristele annos tuoreilla basilikanlehdillä.
4 Juomasuositus Bruschetan kanssa lasillinen raikasta Vermentino-viiniä.
Tarjoile ja nautti!

Herätä ruokahalu meidän kanssa
Pestot
-
Paistettua munaa ja Tryffelipestoa sekä suolakeksejä
-
Vegaaninen Primavera Pizza kesäkurpitsan kukkien kanssa
-
Pesto Gnocchi paistos