
Luomu
Luomutomaattia ja Mascarpone-pastakastiketta
Pehmeä, kermainen Mascarpone -juusto on tämän reseptin tähti. Yhdistettynä tomaatteihin ja sipuliin, kaikki luonnonmukaisesti hankituista, se taatusti lisää aitoja makuja aterioihisi. Se on täydellinen pasta, erityisesti Penne, Ravioli tai Fusilli, kanssa, mutta kuten mikä tahansa hyvä italialainen kastike, se sopii loistavasti maasta ja merestä peräisin olevan ruoan kanssa.

Luomutomaattia ja Mascarpone-pastakastiketta
AINESOSAT




JOS SINULLA ON ALLERGIOITA, LUE AINA PAKKAUKSEN ETIKETTI MUUTOKSIEN VARALTA.
Tomaatit* (kuutioiksi*, mehu*, sose*)
Mascarpone juusto* (MAITO*)
Kermavaahto* (MAITO*)
Ruokosokeri*
Sipuli*
Maissitärkkelys
Auringonkukkaöljy*
Happamuudensäätö: maitohappo
Basilika*
Suola
*Orgaaniset ainesosat
Allergenit: MAITO*
RAVINTOSISÄLTÖ KESKIMÄÄRIN PER 100G
Energia
405 kJ / 97 kcal
Rasva
6,0 g josta tyydyttyneitä 2,0 g
Hiilihydraatit
9,0 g joista sokereita 6,1 g
Proteiini
1,7 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,0 g
Nettopaino
190 g
Annoskoko
95 g

TUTUSTU RESEPTIT KANSSA
Luomutomaattia ja Mascarpone-pastakastiketta
-
Paistettua makaronipiirakkaa tomaatti mascarpone luomukastikkeella
-
Calamarata-pastaa, tomaattia ja mascarponejuustoa