4
annosta30
minuutitVaativa
vaikeusasteAINESOSAT
285 g Saclà' Marinoituja artisokkia
4 naudanlihahampurilaispihvejä (n. 200 g kappale)
4 hampurilaissämpylää
8 siivua pekonia
200 g kurpitsaa tai kesäkurpitsaa
4 unaista tai vihreää salaatin lehteä
Ekstra-neitsytoliiviöljyä
Majoneesia
Suolaa
Pippuria
Menetelmä
1 Kuumenna uuni 180 °C asteeseen.
2 Pese ja leikkaa kurpitsa (tai kesäkurpitsat) ohuiksi viipaleiksi, levitä ne leivinpaperilla uunipellille. Voitele ekstra-neitsytoliiviöljyä ja laita viipaleet uuniin n. 15 minuutiksi.
3 Lisää 10 minuutin kuluttua Saclan marinoidut artisokat ja anna kypsyä vielä 5 minuuttia.
4 Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet.
5 Halkaise pullat kahtia.
6 Kuumenna öljy paistinpannulla ja kypsennä pihvitn. 4 minuuttia per puoli. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
7 Ruskista toisella pannulla pekonit rapeiksi. Noin 2 minuuttia.
8 Laita pekonit sivuun ja paahda pannulla sämpylöiden sisäpinta pekonin rasvassa.
9 Kokoa hampurilainen sämpylän pohjalle seuraavassa järjestyksessä: ohut kerros majoneesia, kurpitsa siivut , pihvi, salaatinlehti, ohut kerrosmajoneesia, pekoni ja Saclan marinoituja artisokkia. Tarjoile ja nauttia!
Menetelmä
1 Kuumenna uuni 180 °C asteeseen.
2 Pese ja leikkaa kurpitsa (tai kesäkurpitsat) ohuiksi viipaleiksi, levitä ne leivinpaperilla uunipellille. Voitele ekstra-neitsytoliiviöljyä ja laita viipaleet uuniin n. 15 minuutiksi.
3 Lisää 10 minuutin kuluttua Saclan marinoidut artisokat ja anna kypsyä vielä 5 minuuttia.
4 Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet.
5 Halkaise pullat kahtia.
6 Kuumenna öljy paistinpannulla ja kypsennä pihvitn. 4 minuuttia per puoli. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
7 Ruskista toisella pannulla pekonit rapeiksi. Noin 2 minuuttia.
8 Laita pekonit sivuun ja paahda pannulla sämpylöiden sisäpinta pekonin rasvassa.
9 Kokoa hampurilainen sämpylän pohjalle seuraavassa järjestyksessä: ohut kerros majoneesia, kurpitsa siivut , pihvi, salaatinlehti, ohut kerrosmajoneesia, pekoni ja Saclan marinoituja artisokkia. Tarjoile ja nauttia!