![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)
Pääruoat
Härkätartar grillattua sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja suolattua ricottaa
TUTUSTU TUOTE![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/E0C40183CBA00.png)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
annosta![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
30
minuutit![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Helppo
vaikeusasteAINESOSAT
300 g naudanlihaa (saksanpähkinää tai entrecôte-lihaa)
50 g suolattua ricottajuustoa
1 purkki Saclà aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rkl kapriksia
1 purkki grillattua sipulia öljyssä tai 200 g kuullotettuja sipulikuutioita
280 g pinaattia
1/2 nippu lehtipersiljaa
Suola
Pippuri
Ekstra-neitsytoliiviöljy
Menetelmä
1 Hienonna kaprikset. Huuhtele ja kuivaa persilja, ota talteen lehdet, hienonna lehdet isohkoksi silpuksi
2 Raasta ricottajuusto
3 Huuhtele ja kuivaa pinaatti ja kuullota se nopeasti pannulla oliiviöljyn tihkulla. Lisää suola ja pippuri
4 Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja leikkaa ne suikaleiksi. Valuta grillatut sipulit ja pilko ne tai kuullota sipulikuutiot öljyssä kuumalla pannulla. Jäähdytä sipulikuutiot ennen käyttöä
5 Hienonna naudanliha pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaprikset, osa persiljaa ja ekstra-neitsytoliiviöljyä keskenään. Suolaa kevyesti ja pippuria runsaasti. Jos valitsit saksanpähkinät niin hienonna pähkinät isohkoksi murusiksi
6 Muotoile muotilla tartar-massa tai pähkinät ja tarjoile yhdessä aurinkokuivattujen tomaattien, grillattujen sipulien, ricottajuuston ja pinaatin kera. Koristele persiljalla ja kapriksilla. Tarjoile ja nauti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2022/02/tartare.jpg)
Menetelmä
1 Hienonna kaprikset. Huuhtele ja kuivaa persilja, ota talteen lehdet, hienonna lehdet isohkoksi silpuksi
2 Raasta ricottajuusto
3 Huuhtele ja kuivaa pinaatti ja kuullota se nopeasti pannulla oliiviöljyn tihkulla. Lisää suola ja pippuri
4 Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja leikkaa ne suikaleiksi. Valuta grillatut sipulit ja pilko ne tai kuullota sipulikuutiot öljyssä kuumalla pannulla. Jäähdytä sipulikuutiot ennen käyttöä
5 Hienonna naudanliha pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaprikset, osa persiljaa ja ekstra-neitsytoliiviöljyä keskenään. Suolaa kevyesti ja pippuria runsaasti. Jos valitsit saksanpähkinät niin hienonna pähkinät isohkoksi murusiksi
6 Muotoile muotilla tartar-massa tai pähkinät ja tarjoile yhdessä aurinkokuivattujen tomaattien, grillattujen sipulien, ricottajuuston ja pinaatin kera. Koristele persiljalla ja kapriksilla. Tarjoile ja nauti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Antipasti
-
Kikhernehummus pesto alla Genovese kastikkeella ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
-
Makkaratacoja Mozzarella-Chilipastakastikkeen kera
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)