![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/E0A00HU3CBA00.png)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
annosta![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
15
minuutit![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Helppo
vaikeusasteAINESOSAT
190 g Saclà Rucola Pesto
600 g kalkkunanrinta paloja
100 g tuoretta rucolaa
Kuivattuja tomaatteja
Kokojyvä sinappia
Ekstra-neitsytoliiviöljyä
Suolaa
Menetelmä
1 Levitä ohut kerros sinappia jyvinä kalkkunanrinta paloille ja pirskottele ekstra-neitsytoliiviöljyä päälle.
2 Kypsennä viipaloidut kalkkunat kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli.
3 Kostuta rucola ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja lisää suola ja pienityt kuivatut tomaatit salaatin sekaan.
4 Siirrä kalkkunat leikkuulaudalle ja leikkaa suikaleiksi.
5 Viimeistele kalkkuna suikaleet Saclà Rucola Pestolla ja tarjoile rucolattisalaatin kera.
Tarjoile ja nauti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/Turkey-rocket-pesto02.jpg)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/Turkey-rocket-pesto01.jpg)
Menetelmä
1 Levitä ohut kerros sinappia jyvinä kalkkunanrinta paloille ja pirskottele ekstra-neitsytoliiviöljyä päälle.
2 Kypsennä viipaloidut kalkkunat kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli.
3 Kostuta rucola ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja lisää suola ja pienityt kuivatut tomaatit salaatin sekaan.
4 Siirrä kalkkunat leikkuulaudalle ja leikkaa suikaleiksi.
5 Viimeistele kalkkuna suikaleet Saclà Rucola Pestolla ja tarjoile rucolattisalaatin kera.
Tarjoile ja nauti!