Salaatit ja lisukkeet
Talvisalaatti aurinkokuivatuilla tomaateilla ja vihreillä oliiveilla
TUTUSTU TUOTE4
annosta20
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
50 g vihreitä oliiveja
150 g parsakaalia
150 g kukkakaalia
20 cl valkoviinietikkaa
1 fenkoli
1 granaattiomena
1 kpl punaista radicchio-salaattia
1 päärynä
1 purkki Saclà aurinkokuivattuja tomaatteja
Ekstra-neitsytoliiviöljy
Karkeaa suola
Suola
Chilijauhe maun mukaan
Menetelmä
1 Pese ja kuivaa parsa- ja kukkakaali ja jaa ne sitten kukan nuppuihin
2 Keitä noin 2 litraa vettä, lisää valkoviinietikka sekä hyppysellinen karkeaa suolaa
3 Lisää kaalien nuput veteen ja anna niiden kypsyä muutaman minuutin ja valuta kun ne ovat vielä rapeita. Lopeta kypsentäminen huuhtelemalla nuput juoksevan kylmän veden alla
4 Pese, kuivaa ja suikaloi fenkoli, salaatti ja päärynä
5 Suikaloi Saclà aurinkokuivatut tomaatit
6 Kuori puolet granaattiomenasta ja purista toisesta puolesta mehu talteen
7 Yhdistä kaikki ainekset kulhoon ja mausta ekstra-neitsytoliiviöljyllä, omenamehulla, hyppysellisellä suolaa sekä chilijauhetta ja lisää lopuksi kivettömät vihreät oliivit. Tässä on maukas ja värikäs salaatti, joka sisältää runsaasti vitamiineja... Tarjoile ja nauti!
Menetelmä
1 Pese ja kuivaa parsa- ja kukkakaali ja jaa ne sitten kukan nuppuihin
2 Keitä noin 2 litraa vettä, lisää valkoviinietikka sekä hyppysellinen karkeaa suolaa
3 Lisää kaalien nuput veteen ja anna niiden kypsyä muutaman minuutin ja valuta kun ne ovat vielä rapeita. Lopeta kypsentäminen huuhtelemalla nuput juoksevan kylmän veden alla
4 Pese, kuivaa ja suikaloi fenkoli, salaatti ja päärynä
5 Suikaloi Saclà aurinkokuivatut tomaatit
6 Kuori puolet granaattiomenasta ja purista toisesta puolesta mehu talteen
7 Yhdistä kaikki ainekset kulhoon ja mausta ekstra-neitsytoliiviöljyllä, omenamehulla, hyppysellisellä suolaa sekä chilijauhetta ja lisää lopuksi kivettömät vihreät oliivit. Tässä on maukas ja värikäs salaatti, joka sisältää runsaasti vitamiineja... Tarjoile ja nauti!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Antipasti
-
Kikhernehummus pesto alla Genovese kastikkeella ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
-
Makkaratacoja Mozzarella-Chilipastakastikkeen kera
-
Härkätartar grillattua sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja suolattua ricottaa