![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/E0A001R3CBA00.png)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
annosta![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
30
minuutit![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Helppo
vaikeusasteAINESOSAT
190 g Saclà Mozzarella-Chilipastakastike
8 tacoa
400 g makkaraa
1 kevätsipuli
150 g kirsikkatomaatteja
150 g mozzarellajuustoa
100 g vihersalaattia
Villi fenkoli (tuore) maun mukaan
Ekstra-neitsytoliiviöljy maun mukaan
Menetelmä
1 Poista makkaran kuori. Puhdista ja hienonna kevätsipuli.
2 Voitele paistinpannu ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja ruskista makkara sekä kevätsipuli muutaman minuutin ajan.
3 Kuumenna tacoja esilämmittetyssä uunissa 180 °C:ssa 10 minuutin ajan.
4 Leikkaa mozzarellajuusto pieniksi paloiksi, pese kirsikkatomaatit ja leikkaa 4 osaan.
5 Täytä tacot alkaen salaatista, makkarasta, lisää sitten kirsikkatomaatit ja mozzarellajuusto. Mausta Saclà Mozzarella-Chilipastakastikkeella ja koristele villillä fenkolilla.
6 Tarjoile ja nauti ateriastasi!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2022/03/tacos-chilli-pepper.jpg)
Menetelmä
1 Poista makkaran kuori. Puhdista ja hienonna kevätsipuli.
2 Voitele paistinpannu ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja ruskista makkara sekä kevätsipuli muutaman minuutin ajan.
3 Kuumenna tacoja esilämmittetyssä uunissa 180 °C:ssa 10 minuutin ajan.
4 Leikkaa mozzarellajuusto pieniksi paloiksi, pese kirsikkatomaatit ja leikkaa 4 osaan.
5 Täytä tacot alkaen salaatista, makkarasta, lisää sitten kirsikkatomaatit ja mozzarellajuusto. Mausta Saclà Mozzarella-Chilipastakastikkeella ja koristele villillä fenkolilla.
6 Tarjoile ja nauti ateriastasi!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Antipasti
-
Kikhernehummus pesto alla Genovese kastikkeella ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
-
Härkätartar grillattua sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja suolattua ricottaa
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)