Löydä tuotteesi täältä!

corona

MISTÄ TULEMME

Saclà, Famiglia Italiana dal 1939

Yhdistämme intohimo, perinteet ja hienoimmat ainesosat tuodaksemme aina parhaat tuotteet pöydällesi.

history of Saclà
Elettiin vuotta 1939, jolloin Secondo Ercole ja hänen vaimonsa Piera Campanella saivat yksinkertaisen idean, jota kukaan muu ei ollut tuolloin ajatellut. Secondo tiesi, että Astissa, Tanaron laaksossa (Piemonten alue, Pohjois-Italia) oli laadukas maatalous- ja puutarhatuotanto. Hän keräsi maaseudulta tuoreeen yltäkylläisyyden talteen ja säilöi sen, jotta kasvisten autenttisesta mausta voisi nauttia ympäri vuoden, kun tuoreita vihanneksia ei olisi enää saatavilla.
1939, start!

Talouskasvun vuodet, jolloin Saclà esitteli ensinmäisenä pakatut kivettömät oliivit ja heistä tuli säilöttyjen kasvisten edelläkävijä vallankumouksellisen kierrekorkkilla suljettavan purkkinsa kanssa. Innovaation toi Italiaan Amerikasta Italiasta Lorenzo Ercole, Secondon ja Pieron poika, yhtön nykyinen pääjohtaja ja Cavaliere del Lavoro.
1960s

Saclà-oliiveista, öljyyn säilötyistä Antipastoista ja pikkelöidyistä vihanneksista tuli todellisia ikoneja 70-luvulla, kun yhtiö löi itsensä läpi italian ensimmäisessä mainostelevisioformaatissa nimeltä Carosello. Sacla oli Caroselleon yksi merkittävin tekijä jinglellään : "Olivolì, Olivolà, Olive Saclà!"

1970s

80-luvulla tuotiin esiin tärkeitä innovaatioita: pesto ja pastakastikkeita, jotka tulkitsivat ja rikastuttivat parasta italialaista gastronomista perinnettä tyypillisillä Saclà-reseptien tyyleillä.
1980s

Italiassa saavutetun menestyksen jälkeen aloitti Saclà huipputasoisten italialaisten ruokien viennin ulkomaille, yhdistäen laadukkaan tuoteinnovaation ja italialaisen keittiön luovuuden. Ensimmäiset tytäryhtiöt avataan Isossa-Britanniassa (vuodesta 1991), Ranskassa (vuodesta 1995) ja Saksassa (vuodesta 1999).
1990s

Saclà jatkaa innovoimista ja laajentaa pastakastikkeiden valikoimaansa, muuntaen auringon kypsyttämät italialaiset kirsikkatomaatit uskomattoman hyviksi kastikkeiksi, pala palalta. Nyt yhtiö on saavuttanut kansainvälisen aseman olemalla edustettuna yli 60 markkina-alueella. Jakelijoiden ja kumppaneiden verkostoa on ympäri maailman ja vuonna 2011 avattiin tytäryhtiö uudella mantereelle (USA).
2010s

Saclà jatkaa kasvuaan ja Castello di Annonen (Asti) uusi toimipaikka avattiin.

Nykyään se toimii päävarastona jossa on 16.200 kuormalavatilaa; tulevina vuosina jatkamme tuotanto alueen kehittämistä rakentamalla 26.500m² lisää katettavaa tilaa ja siirtämällä sinne kaikki tuotanto- ja merkintälinjat (yksi tuotantolinja on jo asennettu ja toiminnassa).

2020

Saclà on pysynyt perheyrityksenä, jota hallinnoi nykyään Ercolen perheen toinen ja kolmas sukupolvi (kuvassa Chiara Ercole, varapääjohtaja ja Lorenzon tytär): heidän intohimonsa ja rakkautensa aitoihin italialaisiin ruokiin on edelleen teknologisen kehityksen ja uusien tuoteinnovaatioiden liikkeellepaneva voima.
TODAY