![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/08/E0C40123AZA02-Artichokes-marinated-G314.png)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
2
annosta![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
20
minuutit![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Keskitaso
vaikeusasteAINESOSAT
1 purkki Saclà Marinoituja artisokkia
2 isoa perunaa
1 rkl raastettua Pecorino-juustoa
Paistoöljyä
Balsamiviinietikkaa
Suolaa
Menetelmä
1 Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi, kuumenna öljy pannulla ja paista viipaleet kullanruskeaksi. Valuta, taputtele kuivaksi talouspaperilla ja jaa perunat kahdelle lautaselle. Suolaa maun mukaan.
2 Lisää aiemmin valutetut Saclà marinoidut artisokat.
3 Pirskottele balsamiviinietikkaa ja ripottele päälle juuri raastettua Pecorino-juustoa.
4 Juomasuosituksena valkoviiniä Etelä-Italiasta, kuten Falanghina- tai Greco di Tufo -viiniä. Tarjoile ja nautti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2022/01/carciofi.jpg)
Menetelmä
1 Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi, kuumenna öljy pannulla ja paista viipaleet kullanruskeaksi. Valuta, taputtele kuivaksi talouspaperilla ja jaa perunat kahdelle lautaselle. Suolaa maun mukaan.
2 Lisää aiemmin valutetut Saclà marinoidut artisokat.
3 Pirskottele balsamiviinietikkaa ja ripottele päälle juuri raastettua Pecorino-juustoa.
4 Juomasuosituksena valkoviiniä Etelä-Italiasta, kuten Falanghina- tai Greco di Tufo -viiniä. Tarjoile ja nautti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Antipasti
-
Kikhernehummus pesto alla Genovese kastikkeella ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
-
Makkaratacoja Mozzarella-Chilipastakastikkeen kera
-
Härkätartar grillattua sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja suolattua ricottaa
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)