![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)
Pastaruoat ja keitot
Fusilli pesto alla Genovesella perunoiden ja vihreiden papujen kera
TUTUSTU TUOTE![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/E0A002V3CBA00.png)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
annosta![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
30
minuutit![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Helppo
vaikeusasteAINESOSAT
190 g Saclà Pesto alla Genovese
320 g fusillia
200 g perunoita
100 g tuoreita (tai pakaste) vihreitä papuja
25 g suolaa
Ekstra-neitsytoliiviöljyä
Tuoretta basilikaa
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/italian-style.png)
Menetelmä
1 Kiehauta noin 3 litraa vettä isohkossa kattilassa
2 Pese, puhdista ja leikkaa paloiksi vihreät pavut ja kuutio perunat 2x2cm kuutioiksi.
3 Kypsennä pasta pakkausohjeiden mukaisesti (yleensä n. 10 minuuttia). Laita suola, pasta ja perunat kattilaan yhtä aikaa.
4 5 minuutin kuluttua lisää vihreät pavut ja kypsennä vielä 5 minuuttia.
5 Maista vihanneksia ja pastaa ennen kuin kaadat veden pois.
6 Valuta ja mausta Saclà Pesto alla Genovesella. Pirskottele annoksen päälle ekstra-neitsytoliiviöljyä ja koristele tuoreilla basilikanlehdillä. Tarjoile ja nauti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/Fusilli-pesto-Genovese02.jpg)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/Fusilli-pesto-Genovese01.jpg)
Menetelmä
1 Kiehauta noin 3 litraa vettä isohkossa kattilassa
2 Pese, puhdista ja leikkaa paloiksi vihreät pavut ja kuutio perunat 2x2cm kuutioiksi.
3 Kypsennä pasta pakkausohjeiden mukaisesti (yleensä n. 10 minuuttia). Laita suola, pasta ja perunat kattilaan yhtä aikaa.
4 5 minuutin kuluttua lisää vihreät pavut ja kypsennä vielä 5 minuuttia.
5 Maista vihanneksia ja pastaa ennen kuin kaadat veden pois.
6 Valuta ja mausta Saclà Pesto alla Genovesella. Pirskottele annoksen päälle ekstra-neitsytoliiviöljyä ja koristele tuoreilla basilikanlehdillä. Tarjoile ja nauti!