4
annosta35
minuutitKeskitaso
vaikeusasteAINESOSAT
90 g Saclà Punainen Pesto
600 g kananrintaa
1 sipuli
Tuoretta inkivääriä
1 oksa persiljaa
1 rkl currya
300 ml kookosmaitoa
250 g basmatiriisiä
30 g mantelilastuja
3 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
Suolaa
Menetelmä
1 Keitä noin 1,5 litraa vettä ja kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
2 Leikkaa kananrinta noin 2cm paloiksi.
3 Hienonna sipuli.
4 Ruskista sipuli pannulla, jolla on 3 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä.
Lisää curry ja raastettu inkivääri, sekoita.
5 Lisää kana ja ruskista sitä muutaman minuutin ajan.
6 Kaada kookosmaito, lisää 4 rkl Saclà Red Pestoa ja kypsennä matalalla lämmöllä n. 15 minuuttia kevyesti sekoittaen. Lisää suolaa maun mukaan.
7 Paahda mantelihiutaleita pannulla n. 1 minuutin ajan.
8 Tarjoile kana basmatiriisin kanssa. Koristele hienonnetulla persiljalla ja paahdetuilla mantelihiutaleilla. Tarjoile ja nautti!
Menetelmä
1 Keitä noin 1,5 litraa vettä ja kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
2 Leikkaa kananrinta noin 2cm paloiksi.
3 Hienonna sipuli.
4 Ruskista sipuli pannulla, jolla on 3 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä.
Lisää curry ja raastettu inkivääri, sekoita.
5 Lisää kana ja ruskista sitä muutaman minuutin ajan.
6 Kaada kookosmaito, lisää 4 rkl Saclà Red Pestoa ja kypsennä matalalla lämmöllä n. 15 minuuttia kevyesti sekoittaen. Lisää suolaa maun mukaan.
7 Paahda mantelihiutaleita pannulla n. 1 minuutin ajan.
8 Tarjoile kana basmatiriisin kanssa. Koristele hienonnetulla persiljalla ja paahdetuilla mantelihiutaleilla. Tarjoile ja nautti!