![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/E0A41B73CBA00.png)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
annosta![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
30
minuutit![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Helppo
vaikeusasteInfo
Nostatusaika 2 tuntia
AINESOSAT
90 g Saclà Punainen Pesto
250 g puolikarkeata vehnäjauhoa
180 ml vettä
1 rkl hunajaa
3 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
1 tl suolaa
3 g kuivahiivaa
Kirsikkatomaatit
Oliiveja
Tuoretta basilikaa
Kuiva oregano
Ekstra-neitsytoliiviöljyä
Menetelmä
1 Sekoita isossa kulhossa jauhot, hunaja ja kuivahiiva. Lisää seos ripotellen veden ja öljyn sekaan hitaasti sekoittaen.
2 Lisää suola ja vaivaa ainekset, kunnes saat sileän, tasaisesti sekoittuneen ja pehmeän taikinan.
3 Laita taikina kulhoon, joka on voideltu kevyesti öljyllä, peitä liinalla ja anna taikinan nousta noin 1,5 tuntia.
4 Jaa taikina 4 pienempään osaan. Kaulitse taikinat levyiksi, kunnes ne ovat noin puoli senttiä paksuja.
5 Aseta kaulitut taikinat leivinpaperille ja anna niiden nousta vielä 30 minuuttia.
6 Leikkaa kirsikkatomaatit ja oliivit siivuiksi.
7 Voitele pannu ekstra neitsytoliiviöljyllä. Kypsennä leivät kuumalla pannulla, pari minuuttia kummaltakin puolelta.
8 Levitä Saclà Red Pesto, levittele leivän päälle kirsikkatomaatit ja oliivit. Koristele tuoreella basilikalla, oreganolla sekä ekstra neitsytoliiviöljyllä.
Tarjoile ja nauti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/Flatbread-olives02.jpg)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/Flatbread-olives01.jpg)
Menetelmä
1 Sekoita isossa kulhossa jauhot, hunaja ja kuivahiiva. Lisää seos ripotellen veden ja öljyn sekaan hitaasti sekoittaen.
2 Lisää suola ja vaivaa ainekset, kunnes saat sileän, tasaisesti sekoittuneen ja pehmeän taikinan.
3 Laita taikina kulhoon, joka on voideltu kevyesti öljyllä, peitä liinalla ja anna taikinan nousta noin 1,5 tuntia.
4 Jaa taikina 4 pienempään osaan. Kaulitse taikinat levyiksi, kunnes ne ovat noin puoli senttiä paksuja.
5 Aseta kaulitut taikinat leivinpaperille ja anna niiden nousta vielä 30 minuuttia.
6 Leikkaa kirsikkatomaatit ja oliivit siivuiksi.
7 Voitele pannu ekstra neitsytoliiviöljyllä. Kypsennä leivät kuumalla pannulla, pari minuuttia kummaltakin puolelta.
8 Levitä Saclà Red Pesto, levittele leivän päälle kirsikkatomaatit ja oliivit. Koristele tuoreella basilikalla, oreganolla sekä ekstra neitsytoliiviöljyllä.
Tarjoile ja nauti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)