Löydä tuotteesi täältä!

corona

Saclàn arvot

Saclà: luontoa kunnioittaen

Rakastamme työtämme ja tuotteemme edustavat sitä, mitä me olemme. Käytämme aitoja tuotteita, jotka suojelevat luontoa, käyttäen kausiluonteisia raaka-aineita, jotka on valmistettu ilman keinotekoisia säilöntä tai -väriaineita.

Italialainen henki

Intohimo, halua ja kyky nauttia tekemisestä mitä teemme. Olemme ”italialaisia tutkivia puutarhureita” ja luomme herkullisia ja terveellisiä yksinkertaisia ruokia, jossa otamme kaiken irti italialaisesta ruokatietämyksestämme, pitäen juuret Italian puutarhassa. Visiomme on juhlia ja jakaa italialaisen perheemme voimakasta rakkautta ruokaan kaikkien ihmisten kanssa ympäri maailmaa.

Olemme luovia

Kekseliäs ja mielikuvituksellinen, pyrimme aina olemaan ruokapioneereja, jotka etsivät päivittäin uusia ratkaisuja innovaatioiden, makujen ja terveellisten ainesosien yhdistämiseksi. Osana vahvaa laatukulttuuriamme olemme aina työskennelleet toimitusketjumme täydellisen valvonnan puolesta aina pelloilta tuotantoon ja hyllyille sekä innovointimme alkaa aina italialaisista perinteistä (kehitämme yli 1000 uutta reseptiä vuodessa tyydyttämään kaikki maut ja uusimmat markkinatrendit).

Aito

Luotettava, maanläheinen ja aito. Ennen kaikkea olemme italialainen perhe (mainittu myös uudessa logon lupauksessa), synnyimme ”puutarhuriksi” ja näistä juurista tulee asiantuntemuksemme raaka-aineiden kanssa, opimme kunnioittamaan maata ja kehittämään asennettamme maanläheiseksi. On tärkeää, että uskomme siihen keitä me olemme, jotta voimme rakentaa ja tehdä oikeita valintoja sekä inspiroida ihmisiä, joilla on positiiviset elämäntavat.

Kunnioittavasti

Rehellinen ja oikeudenmukainen kuluttajillemme, asiakkaillemme ja luonnolle. Vastuullisuus on päivittäisen toimintamme perusta: huolehdimme työntekijöistä ja olemme sitoutuneet kunnioittamaan planeettaa, käyttämällä uusiutuvia luonnonvaroja, vähentämällä jatkuvasti jätteen ja pakkausten vaikutusta ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, valitsemalla kausittaisia raaka-aineita, jotka on valmistettu lisäämättä väriaineita tai keinotekoisia säilöntäaineita.