![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/E0A40HU3CBA00.png)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
annosta![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
15
minuutit![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Helppo
vaikeusasteAINESOSAT
2 purkkia Saclà Pesto alla Rucola 90 g
8 viipaletta täysjyväleipää
2 kypsää avokadoa
300 g savustettua lohta
1 sitruuna
Suolaa
Menetelmä
1 Leikkaa avokado 4 osaan pituussuunnassa. Kuori ja poista kivi. Leikkaa lohkot ohuiksi viipaleiksi pituussunnassa.
2 Purista sitruuna ja kaada muutama tippa avokadoviipaleiden päälle. Ripottele ripaus suolaa.
3 Grillaa täysjyväleivän viipaleet kuumalle pannulle molemmin puolin.
4 Kokoa leipä levittämällä avokadoviipaleet leipäviipaleille, asettele lohi päälle ja mausta teelusikallisella Pesto alla Rucola Saclà. Tarjoile ja nautti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/Avocado-toast-Pesto02.jpg)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/Avocado-toast-Pesto01.jpg)
Menetelmä
1 Leikkaa avokado 4 osaan pituussuunnassa. Kuori ja poista kivi. Leikkaa lohkot ohuiksi viipaleiksi pituussunnassa.
2 Purista sitruuna ja kaada muutama tippa avokadoviipaleiden päälle. Ripottele ripaus suolaa.
3 Grillaa täysjyväleivän viipaleet kuumalle pannulle molemmin puolin.
4 Kokoa leipä levittämällä avokadoviipaleet leipäviipaleille, asettele lohi päälle ja mausta teelusikallisella Pesto alla Rucola Saclà. Tarjoile ja nautti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Pestot
-
Paistettua munaa ja Tryffelipestoa sekä suolakeksejä
-
Vegaaninen Primavera Pizza kesäkurpitsan kukkien kanssa
-
Pesto Gnocchi paistos