![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/08/peperonata-G314.png)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
2
annosta![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
15
minuutit![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Helppo
vaikeusasteAINESOSAT
200 g Saclà Peperonataa
2 viipaletta täysjyväleipää
2 viiriäisen munaa
1/2 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/italian-style.png)
Menetelmä
1 Paahda leipä uunissa tai grillaa sitä muutaman minuutin ajan, kaada etukäteen lämmitetty Saclà Peperonata kahden viipaleen päälle.
2 Kypsennä viiriäisen munat ja lisää ne peperonataan.
3 Mausta suolalla ja juuri jauhetulle mustapippurilla ja tarjoile lasillisen Pigato-viiniä.
Tarjoile ja nauti brunssista!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2022/01/brunch.jpg)
Menetelmä
1 Paahda leipä uunissa tai grillaa sitä muutaman minuutin ajan, kaada etukäteen lämmitetty Saclà Peperonata kahden viipaleen päälle.
2 Kypsennä viiriäisen munat ja lisää ne peperonataan.
3 Mausta suolalla ja juuri jauhetulle mustapippurilla ja tarjoile lasillisen Pigato-viiniä.
Tarjoile ja nauti brunssista!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Antipasti
-
Kikhernehummus pesto alla Genovese kastikkeella ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
-
Makkaratacoja Mozzarella-Chilipastakastikkeen kera
-
Härkätartar grillattua sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja suolattua ricottaa
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)