![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/E0A402V3CBA00.png)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
annosta![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
20
minuutit![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Helppo
vaikeusasteAINESOSAT
2 purkkia Saclà Pesto alla Genovese 90 g
400 g Trofiea (tai Linguine-pastaa)
250 g katkarapuja
1 punainen chilipippuri, ilman siemeniä ja hienonnettuna
1/2 sitruunan kuori raastettuna
1 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
Suola
Mustapippuri
Menetelmä
1 Keitä pastaa runsaassa suolatussa vedessä ja valuta pasta, kun se on vielä al dente. Ota talteen lasillinen keittinvettä.
2 Pastan kiehuessa kuullota katkarapuja muutaman minuutin ajan pannulla ekstra-neitsytoliiviöljyssä chilipippurin ja sitruunankuoren kanssa. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
3 Lisää pasta ja Saclà Pesto alla Genovese pannulle ja laimenna kastiketta tarvittaessa hieman pastan keitinvedellä. Tarjoile ja nauti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2022/01/trofie-pesto-gamberi.jpg)
Menetelmä
1 Keitä pastaa runsaassa suolatussa vedessä ja valuta pasta, kun se on vielä al dente. Ota talteen lasillinen keittinvettä.
2 Pastan kiehuessa kuullota katkarapuja muutaman minuutin ajan pannulla ekstra-neitsytoliiviöljyssä chilipippurin ja sitruunankuoren kanssa. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
3 Lisää pasta ja Saclà Pesto alla Genovese pannulle ja laimenna kastiketta tarvittaessa hieman pastan keitinvedellä. Tarjoile ja nauti!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Pestot
-
Paistettua munaa ja Tryffelipestoa sekä suolakeksejä
-
Vegaaninen Primavera Pizza kesäkurpitsan kukkien kanssa
-
Pesto Gnocchi paistos