![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/04/E0A01UF3CBA00.png)
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
annosta![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
40
minuutit![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Helppo
vaikeusasteAINESOSAT
Saclà Luomu Pesto alla Genovese 190 g
600 g norjanturskaa (liotettuna ja suolaamattomana), valitse kestävän kalastuksen kalaa
300 g luomuperunoita
300 g luomukirsikkatomaatteja
50 g luomuoliiveja
30 g suolattuja luomukapriksia
Ekstra-neitsytoliiviöljy maun mukaan
Suola maun mukaan
Tuoretta luomubasilikaa maun mukaan
Menetelmä
1 Pese, kuori ja lohko perunat haarukkapaloiksi, kypsennä kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia.
2 Lämmitä uuni 180° C.
3 Huuhtele turska ja leikkaa se haarukkapaloiksi. Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi. Huuhtele kaprikset runsaassa juoksevassa vedessä.
4 Muotoile 4 arkkia leivinpaperia, koko on noin 30x30 cm. Annostele perunat arkkien keskelle ja peitä ne sitten turskalla, kirsikkatomaateilla, murskatuilla kapriksilla ja oliiveilla. Mausta extra neitsytoliiviöljyllä ja ripauksella suolaa.
5 Nosta ja taittele arkkien reunat, sulje nyytit tiiviisti ja aseta nyytit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.
6 Avaa paketit, mausta turska Saclà Luomu Pesto alla Genovesella ja koristele muutamalla tuoreen basilikan lehdellä. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2022/03/merluzzo-pesto-genovese.jpg)
Menetelmä
1 Pese, kuori ja lohko perunat haarukkapaloiksi, kypsennä kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia.
2 Lämmitä uuni 180° C.
3 Huuhtele turska ja leikkaa se haarukkapaloiksi. Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi. Huuhtele kaprikset runsaassa juoksevassa vedessä.
4 Muotoile 4 arkkia leivinpaperia, koko on noin 30x30 cm. Annostele perunat arkkien keskelle ja peitä ne sitten turskalla, kirsikkatomaateilla, murskatuilla kapriksilla ja oliiveilla. Mausta extra neitsytoliiviöljyllä ja ripauksella suolaa.
5 Nosta ja taittele arkkien reunat, sulje nyytit tiiviisti ja aseta nyytit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.
6 Avaa paketit, mausta turska Saclà Luomu Pesto alla Genovesella ja koristele muutamalla tuoreen basilikan lehdellä. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Pestot
-
Paistettua munaa ja Tryffelipestoa sekä suolakeksejä
-
Vegaaninen Primavera Pizza kesäkurpitsan kukkien kanssa
-
Pesto Gnocchi paistos
![](https://www.sacla.fi/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)