4
annosta15
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
1 purkki Saclà Tryffelipesto 90 g
4 munaa
150 g mesclun-salaattia (sekoitus salaattien pieniä lehtiä)
Suolakeksejä/Voileipäkeksejä
Voita paistamiseen
Suolaa ja pippuria maun mukaan
EVO-öljy salaatin kostutukseen
Menetelmä
1 Varmista, että munat ovat tuoreita ja huoneenlämmössä.
2 Sulata nokare voita paistinpannussa. Jos haluat saada munasta täydellisen pyöreän muotoisen, käytä pyöreää leivosmuottia.
3 Aseta muotti pannulle ja riko muna varovasti sen sisällä varoen rikkomasta keltuaista.
Kun valkuainen on hyytynyt tarpeeksi, poista muotti ja tee sama lopuille kananmunille.
4 Kypsennä hyvin matalalla lämmöllä noin 6-8 minuuttia varmistaen, että munanvalkuainen kypsyy tasaisesti ja että keltuainen pysyy pehmeänä. Mausta suolalla ja pippurilla.
5 Valmistele sillä välin salaattikastike, sekoittamalla kulhoon 4-5 ruokalusikallista ekstra-neitsytoliiviöljyä ja hyppysellinen suolaa.
6 Jaa Saclà Tryffelipesto neljään osaan.
7 Aseta paistetut munat oliiviöljyllä kosteutetulle salaatille ja Saclà Tryffelipesto sekä keksit salaatin vierelle.
8 Levitä Saclà Tryffelipesto paistetulle munalle ja... Nauti ateriastasi!
Menetelmä
1 Varmista, että munat ovat tuoreita ja huoneenlämmössä.
2 Sulata nokare voita paistinpannussa. Jos haluat saada munasta täydellisen pyöreän muotoisen, käytä pyöreää leivosmuottia.
3 Aseta muotti pannulle ja riko muna varovasti sen sisällä varoen rikkomasta keltuaista.
Kun valkuainen on hyytynyt tarpeeksi, poista muotti ja tee sama lopuille kananmunille.
4 Kypsennä hyvin matalalla lämmöllä noin 6-8 minuuttia varmistaen, että munanvalkuainen kypsyy tasaisesti ja että keltuainen pysyy pehmeänä. Mausta suolalla ja pippurilla.
5 Valmistele sillä välin salaattikastike, sekoittamalla kulhoon 4-5 ruokalusikallista ekstra-neitsytoliiviöljyä ja hyppysellinen suolaa.
6 Jaa Saclà Tryffelipesto neljään osaan.
7 Aseta paistetut munat oliiviöljyllä kosteutetulle salaatille ja Saclà Tryffelipesto sekä keksit salaatin vierelle.
8 Levitä Saclà Tryffelipesto paistetulle munalle ja... Nauti ateriastasi!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Pestot
-
Vegaaninen Primavera Pizza kesäkurpitsan kukkien kanssa
-
Pesto Gnocchi paistos