Löydä tuotteesi täältä!
corona

Kestävä kehitys

Vihreä viesti purkeissamme

80 vuoden ajan olemme tehneet ruokaa huolella, tyylillä ja rakkaudella. Arvostamme perinteitä kunnioittaen perinteisiä tekniikoita vihannesten kasvattamisessa ja säilyttämisessä, seuraten vuodenaikojen rytmiä aina kun se on mahdollista. Olemme vuosikymmenten ajan kehittäneet tiiviitä ja yhteistyötä tukevia suhteita viljelijöidemme kanssa, investoimalla yhdessä laatuun ja kestävään kehitykseen.
”Vihreä on hyvää liiketoiminnalle”
Saclà pyrkii kaikin tavoin hallitsemaan ympäristöriskejä ja -velvollisuksia vastuullisesti. Olemme tehneet tavoitteistamme läpinäkyviä, olemme asentaneet realistisia tavoitteita ja kehittäneet, toteuttaneet ja tarkistaneet ympäristöjärjestelmän (EMS). Aloimme myös tuomaan sitä esille ja markkinoida edistymistämme sisäisesti sekä ulkoisesti; Puolet taistelusta on saada sana ulos ja saada ihmisiä mukaan. Haluamme tuoda ihmisille todellisia ja myönteisiä etuja kuuntelemalla heidän tarpeitaan koko ajan ja keskittymällä siihen, mikä on saavutettavissa.
corona

Kestävä kehitys

Kuinka omaksumme kestäviä käytäntöjä

Hiilidioksidi

Vähennämme hiilidioksidin määrää käyttämällä uusiutuvia energialähteitä kaikissa käsittelyvaiheissa, kuten aurinkopaneelein, lämmöntalteenottojärjestelmin, lämmön dispersiohäviön vähentäminen ja lämmön talteenotto. Tämä auttaa meitä säästämään 400 tonnia hiilidioksidipäästöjä vuodessa.

Jätteet

Jätteemme on jaettu 36 eri ryhmään kierrätystä varten: esimerkiksi 50% jätteistämme myydään jätehuoltotoimittajille ja käytetty öljy käytetään jopa saippuan valmistukseen.

Pyrimme aina vähentämään syntyvän jätteen määrää entistä tehokkaammilla tuotantoprosesseilla.

Pakkaus

Minimoimme pakkausmateriaalien käyttöä, jotta pakkauksemme olisivat mahdollisimman vastullisia ja sopivia kierrätettävien materiaalien suhteen. Vähennämme pakkusten uloimpia kerroksia ja kääreitä, pienennämme etikettien ja alustojen kokoa sekä vähentämäälä kansien painoa. Tutkimme aina pakkausjärjestelmiä, jotka auttavat itse kuluttajia vähentämään jätettä, kuten yksittäisannokset, jotka on suunniteltu kertakäyttöön.

Kuljetukset

Saclà käyttää italialaisia ainesosia aina mahdollisuuksien mukaan, liikenteen kulutusta vähentääkseen ja siten myös hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Sitoudutaan valitsemaan ensisijaisesti vähäpäästöiset kuljetusmuodot, ensisjaisesti täydet kuormat niin rautatiellä kuin ajoneuvoilla sekä välttämään lentoliikennettä. Tämä sitoutuminen on mahdollista yhteistyön ansiosta samanhenkisten logistiikkakumppaneiden kanssa, jotka tukevat toimnintaamme joka päivä.