4
annosta30
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
1 purkki Saclà Vegaani basilika Pesto 190 g
1 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
6 valkosipulinkynsiä, pilkottu
1 purjo, viipaloitu (vain valkoista osaa)
1 pieni kesäkurpitsa, leikattu pieniksi paloiksi
800 g tuoretta Gnocchi-pastaa
120 g babypinaattia
100 ml kuohu- tai vispikermaa
50 ml kasvislientä
70 g raastettua parmesaanijuustoa
Suolaa ja pippuria maun mukaan
5 g punaisia chilihiutaleita
Ekstra-neitsytoliiviöljy maun mukaan
Menetelmä
1 Esilämmitä uuni 200 °C:seen (180 °C:n kiertoilmauunissa).
2 Kuumenna öljy isohkossa valurautapannussa. Lisää valkosipuli, purjo ja kesäkurpitsa. Paista käännellen keskilämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes purjo ja kesäkurpitsa ovat karamellisoituneet.
3 Lisää tuoretta Gnocchia ja paista muutaman minuutin ajan, kunnes alkavat ruskistua. Säädä lämpöä pienemmälle.
4 Sekoita pinaatti, kerma, liemi ja Saclà Vegan Basil Pesto tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
5 Kaada pinaattiseos pannulla olevien gnocchien päälle. Maista ja lisää makua lisäämällä suolaa ja pippuria maun mukaan. Ripottele parmesaanijuusto päälle.
6 Paista esilämmitetyssä uunissa noin 15 minuuttia, kunnes Gnocchit ovat kypsiä ja juustossa kullan ruskeita pilkkuja.
7 Ripottele chilihiutaleita paistoksen päälle, pirskottele ekstra-neitsytoliiviöljyllä.Tarjoile kuumana ja nauti!
Menetelmä
1 Esilämmitä uuni 200 °C:seen (180 °C:n kiertoilmauunissa).
2 Kuumenna öljy isohkossa valurautapannussa. Lisää valkosipuli, purjo ja kesäkurpitsa. Paista käännellen keskilämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes purjo ja kesäkurpitsa ovat karamellisoituneet.
3 Lisää tuoretta Gnocchia ja paista muutaman minuutin ajan, kunnes alkavat ruskistua. Säädä lämpöä pienemmälle.
4 Sekoita pinaatti, kerma, liemi ja Saclà Vegan Basil Pesto tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
5 Kaada pinaattiseos pannulla olevien gnocchien päälle. Maista ja lisää makua lisäämällä suolaa ja pippuria maun mukaan. Ripottele parmesaanijuusto päälle.
6 Paista esilämmitetyssä uunissa noin 15 minuuttia, kunnes Gnocchit ovat kypsiä ja juustossa kullan ruskeita pilkkuja.
7 Ripottele chilihiutaleita paistoksen päälle, pirskottele ekstra-neitsytoliiviöljyllä.Tarjoile kuumana ja nauti!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Pestot
-
Paistettua munaa ja Tryffelipestoa sekä suolakeksejä
-
Vegaaninen Primavera Pizza kesäkurpitsan kukkien kanssa