2
annosta15
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
200 g Saclà Peperonataa
2 viipaletta täysjyväleipää
2 viiriäisen munaa
1/2 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
Suolaa
Pippuria

Menetelmä
1 Paahda leipä uunissa tai grillaa sitä muutaman minuutin ajan, kaada etukäteen lämmitetty Saclà Peperonata kahden viipaleen päälle.
2 Kypsennä viiriäisen munat ja lisää ne peperonataan.
3 Mausta suolalla ja juuri jauhetulle mustapippurilla ja tarjoile lasillisen Pigato-viiniä.
Tarjoile ja nauti brunssista!

Menetelmä
1 Paahda leipä uunissa tai grillaa sitä muutaman minuutin ajan, kaada etukäteen lämmitetty Saclà Peperonata kahden viipaleen päälle.
2 Kypsennä viiriäisen munat ja lisää ne peperonataan.
3 Mausta suolalla ja juuri jauhetulle mustapippurilla ja tarjoile lasillisen Pigato-viiniä.
Tarjoile ja nauti brunssista!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Antipasti
-

Kikhernehummus pesto alla Genovese kastikkeella ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
-

Makkaratacoja Mozzarella-Chilipastakastikkeen kera
-

Härkätartar grillattua sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja suolattua ricottaa
