Perhe

Saclà, perheyritys

Jo kolme Ercolen perheen sukupolvea on muokannut Saclàn vahvaa yrityskulttuuria. Perustamisvuodesta 1939 lähtien jokainen sukupolvi on rakentanut yritystä luovuuden, joustavuuden ja intohimon – yrityksemme filosofian – hengessä.

Saclà perustettiin Astissa, Piemonten hedelmällisellä alueella Pohjois-Italiassa. Vuosisatojen ajan Astia ympäröivä Astigiano-alue on ollut hyvin tunnettu herkullisista vihanneksista. Saclàn perustajat Piera ja Secondo Ercole alkoivat valmistaa säilöttyjä vihanneksia. Siitä lähtien yrityksen strategiana on ollut tuotteiden säilöminen siten, että alkuperäinen maku säilyy. Saclà laajensi tarjontaansa ja vakiinnutti asemansa yhtenä edistyneimmistä ruoanvalmistajista Italiassa. Nykypäivänä Saclà on Italian markkinajohtaja oliiveissa sekä säilötyissä vihanneksissa ja antipastoissa.

Perustajien vanhin poika Carlo Ercole on innostanut yritystä luovuuteen, jonka lähtökohta ovat Piemonten alueen hedelmällisen maaperän kasvattamat tuotteet – jokaisen valmistamamme pesto-, pastakastike- ja antipasto-tuotteen herkullisen maun salaisuus. Perustajien nuorempi poika Lorenzo Ercole liittyi mukaan yritykseen, kun se oli laajenemassa voimakkaasti sekä Italiassa että kansainvälisillä markkinoilla.

Saclà family

Saclà toimii edelleen perheyrityksenä: toimintaan on liittynyt kolmas sukupolvi, kun Lorenzon tytär Chiara – Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja – ja Carlon tytär, Lucia.

Heitä kaikkia yhdistää intohimo herkullista ja aitoa italialaista ruokaa, uusia teknologioita ja tuoteideoita kohtaan. Suojelemme ja kehittämme pitkäaikaisia suhteita paikallisiin yhteisöihin ja erityisesti jälleenmyyjiin ja viljelijöihin, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Toiveissamme on, että Saclà säilyy perheyrityksenä: Odotamme tulevaisuutta, jossa Ercolen perheen seuraavat sukupolvet jatkavat Saclàn filosofian innoittamalla tiellä.