Filosofia

75 vuodessa Sacla on kasvanut yhdeksi johtavista maailmanlaajuisista ruoanvalmistajista laajentaen tuotevalikoimaansa klassisista antipastoista ja oliiveista pastakastikkeisiin ja pestoon.

Kasvun avaintekijä on ollut erinomainen tuotantoprosessi, jonka avulla voimme palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Myös tutkimus ja tuotekehitys- sekä pakkausosasto ovat olleet keskeisessä asemassa ennakoimassa ja vastaamassa uusiin tarpeisiin ja trendeihin jatkuvasti muuttuvassa markkinatilanteessa. Teknologia- ja markkinointiasiantuntijuus sekä intohimo italialaiseen ruokakulttuuriin ovat perusta sille, mitä Saclà edustaa tänä päivänä yli viidessäkymmenessä maassa. Saclà nähdään italialaisen ruokateollisuuden perinteisenä toimijana, joka kykenee jatkuvaan innovatiivisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen.

the-company_11 Kaikki vihannekset valmistetaan lisäämättä mitään väriaineita tai keinotekoisia lisäaineita. Ne ovat myös saaneet HACCP-sertifikaatin, joka takaa British Retail Consortiumin (BRC) vaatiman turvallisuuden ja korkeimman mahdollisen tason.

Sanomattakin on selvää, ettei tätä kaikkea olisi ollut mahdollista saavuttaa ilman koko organisaation intohimoa työhönsä, aina työntekijöistä jälleenmyyjiin ja kumppaneihin. Menestyksemme salaisuus on se, että aivan niin kuin kuluttajamme, mekin olemme perhe.

Valmistamme tuotteemme huolella:

Viisi perusperiaatetta, joiden varaan yrityksemme filosofia pohjautuu.

Filosofiamme

 1. Erinomainen tuotantoprosessi
 2. Sertifioitu laatujärjestelmä
 3. Dynaaminen tutkimus ja tuotekehitys
 4. Kehittynyt pakkausteknologia
 5. Korkea joustavuus

Saclà-tuotteet

 1. Aidot italialaiset reseptit
 2. Sertifioitu jäljitettävyysjärjestelmä
 3. Tuotteet heti valmiita lautaselle
 4. Ei lisättyjä säilöntä- tai väriaineita
 5. Tuotteet sopivat keliaakikoille
 6. Tuotteet ovat GMO-vapaita
 7. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti