Pihvi ja vesikrassi-sienisalaatti munakoisopestolla

25 minuuttia / 2 hengelle
Pihvi ja vesikrassi-sienisalaatti munakoisopestolla

Valmistus

Ota pihvit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen ruoanlaiton aloittamista.

Paista tikkuperunat/ranskanperunat pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Sillä välin kun perunat ovat uunissa, hiero oliiviöljyä pihveihin ja mausta hyvin. Paista pihvejä pannulla yhteensä noin 5–6 minuutin ajan (medium miinus) kääntäen puolessa välin aikaa. Tämän jälkeen paista sienet voissa ja valkosipulissa keskilämmöllä. Sekoita aika ajoin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Jaa vesikrassi ja sienet kahdelle lautaselle ja pirskottele päälle hieman oliiviöljyä. Asettele leikatut pihvin palat salaatin päälle ja lisää päälle Saclàn munakoisopestoa lämmitettynä.
Tarjoile yhdessä tikku-/ranskanperunoiden kanssa.

Ainesosat

  • 225 g tikkuperunoita tai ranskanperunoita
  • 2 naudanlihapihviä (yksi noin 175 g)
  • Extra Virgin -oliiviöljyä
  • 40 g voita
  • 1 pieni valkosipulinkynsi murskattuna
  • 175 g portobello- tai herkkusieniä, siivutettuna
  • 4 ruokalusikallista Saclà Pesto alle Melanzane -munakoisopestoa
  • 50 g vesikrassia
  • merisuolaa ja mustapippuria