Paahdettu ciabatta-leipä

0 minuuttia / 4 hengelle
Paahdettu ciabatta-leipä - Reseptit Saclà Finlandia

Valmistus

1. Esilämmitä uuni tai grilli. Pirskota oliiviöljyä leivän molemmille puolille, paista kullanruskeiksi.
2. Levitä pestoa ciabattan päälle. Asettele Sacla grillatut paprikat ja salami leivän päälle. Mausta pippurilla ja lisää päälle mozzarella.
3. Laita uuniin, kunnes juusto alkaa sulaa ja muuttuu kullanruskeaksi. Tarjoile välittömästi.

Ainesosat

  • 2 x 4 cm kokoisia viistottain leikattuja paloja ciabattaa
  • 2 ruokalusikallista Extra Virgin -oliiviöljyä
  • 2 teelusikallista Sacla Luomu Rosso pestokastiketta
  • ½ purkki Sacla grillattuja paprikoita
  • 4 ohutta viipaletta salamia
  • 50 g mozzarellaa, hienoksi kuutioituna
  • mustapippuria myllystä