Valmistus
1. Tee viiltoja kyljyksien nahkapuolelle. Laita viiltoihin silputtua rosmariininoksaa sekä valkosipulia. Laita kyljykset ei-metalliseen astiaan.
2. Sekoita yhteen Saclá Oliivi&Tomaatti kastike, öljy, yrtit, sitruunankuori ja -mehu, balsamiviinietikka sekä mausteet. Kaada seos lihojen päälle. Sivele marinadia siten, että sitä on kaikkialla lihojen päällä. Peitä astia, ja jätä lihat marinoitumaan vähintään tunniksi.
3. Kuumenna grilli etukäteen. Nosta lihat grilliin. Paista 10-15 minuuttia käännellen, riippuen siitä kuinka kypsänä lihasi haluat. Grillaamisen aikana voit sivellä jäljelle jäänyttä marinadia lihojen pintaan.
4. Tarjoile grillattujen tomaattien, salaatin ja nuudelien kera.