Kanapée-voileivät

15 minuuttia / 4 hengelle
Kanapée-voileivät - Reseptit Saclà Finlandia

Valmistus

Anjovisvoi:
Sulata voi mikrossa ja sekoita tasaiseksi.
Lisää Mascarpone ja anjovisfileet ja sekoita seos tasaiseksi.
Lisää mustapippuri.

Kanapéet:
Paahda leivät kevyesti, jonka jälkeen leikkaa siivut läpimitaltaan noin 5–6 cm ympyröiksi
Levitä teelusikallinen anjovisvoita leiville.
Siivuta mozzarella leipäpalojen kokoiseksi ja asettele siivut leiville.
Aseta basilikanlehti ja aurinkokuivattu tomaatti mozzarellan päälle.
Lisää toinen, hieman pienempi, siivu mozzarellaa.
Laita päällimmäiseksi kivetön oliivi, jonka sisällä on hieman anjovisvoita ja koristele basilikanlehdellä.

Ainesosat

  • Kahdeksalle hengelle
  • 8 siivua täysjyväleipää
  • 200 g mozzarellaa
  • 1 purkki Saclà Pomodori al forno-uunipaahdettuja tomaatteja
  • 8 kivetöntä vihreää oliivia
  • 8 isoa basilikanlehteä
  • Anjovisvoi:
  • 50 g voita
  • 15 g Mascarpone-juustoa
  • 3 anjovisfilettä
  • mustapippuria