Artisokkasalaatti sitruuna-valkosipulikastikkeella

15 minuuttia / 4 hengelle
Artisokkasalaatti sitruuna-valkosipulikastikkeella - Reseptit Saclà Finlandia

Valmistus

-Valuta neste pois artisokista ja asettele ne tarjoilukulhoon salaatinlehtien ja persiljan kanssa.

-Valmista kastike: Murskaa valkosipulit sekä merisuola ja sekoita ne öljyn ja sitruunanmehun joukkoon. Mausta mustapippurilla ja kaada kastike salaatin päälle. Koristele parmesaanilastuilla.

Ainesosat

  • Ainesosat:
  • 285 g (iso purkki) Saclà Latva-artisokkia
  • 4 kourallista salaatinlehtiä
  • 2 rkl tuoretta persiljaa
  • parmesaanilastuja
  • Kastike:
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 3 rkl Extra Virgin -oliiviöljyä
  • yhden pienen sitruunan mehu ja kuorta raastettuna
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria